Del 18 al 24 de juliol tindrà lloc la primera Escola d’Estiu de Lingüística Catalana (EDELC). Està organitzada per la Universitat de les Illes Balears, amb el suport de l’Institut Ramon Llull, el Govern de les Illes Balears i l’Institut de Recerca i Innovació Educativa.

Aquesta escola, que enguany serà en línia, vol ser un punt de trobada per a estudiants i professors de lingüística catalana d’universitats de dins i de fora del domini de parla catalana. El programa ja ha sortit i és una meravella: hi haurà mòduls de fonètica, sintaxi, pragmàtica, adquisició i sociolingüística. També hi haurà tallers culturals i moltes sorpreses!!

És una GRAN oportunitat per conèixer lingüistes de renom, rebre feedback sobre la vostra recerca en un ambient distès i… podríeu guanyar el Premi Aina Moll!

Us ho perdreu?

Termini d’inscripció: fins al 15 de juliol

Pàgina web: EDELC – Escola d’Estiu de Lingüística Catalana (uib.cat)