Després de 5 anys de feina, molt esforç i algunes incerteses, finalment vaig defensar la meva tesi doctoral, titulada Aspecte i estructura argumental en les construccions passives del català. La defensa va tenir lloc el passat dimarts, dia 22 de setembre de 2020, a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, on he passat els darrers deu anys de la meva vida.

El tribunal estava format pels doctors Avel·lina Suñer (presidenta), Jaume Mateu (secretari) i Rafael Marín (vocal). Va ser un honor poder comptar amb tres experts com ells en la meva defensa i poder discutir amb ells les meves idees i la meva proposta.

Ara que ja ha passat tot i l’aventura del doctorat s’acaba, només tinc paraules d’agraïment per a la meva directora, la doctora Gemma Rigau, la meva família i els meus companys. Sense tot aquest equipàs, aquesta fita no hauria estat possible.

Moltes gràcies a tots!