Un any més, no hem faltat a la nostra cita amb els carrers de Barcelona el 8 de març. Ja sabem que la lluita feminista la fem i l’hem de fer cada dia, però no per això hem de deixar de sortir al carrer o d’alçar la veu el Dia Internacional de les Dones

Ens sobren els motius: dones assassinades per violència masclista cada mes, violacions cada dia, malaptesa judicial, maltractaments, bretxa salarial, discriminació per gènere, dificultats en la conciliació, prejudicis i imposicions socials sobre la talla, el cabell, la roba, el pèl, el maquillatge. Som l’objecte amb què trafica el patriarcat per fer-se més fort. Però, com diuen els lemes: el patriarcat caurà i el feminisme vencerà. 

Com cada any, hem tornat a demanar igualtat real i llibertat. Com cada any, hem demostrat que som moltes, que som fortes, que ens volem lliures i vives, i que quan estem unides, som invencibles.

I enguany estic especialment contenta perquè, en comparació amb els anys anteriors, hi ha hagut moltes més pancartes en català! Visca!

Perquè 8M és cada dia. Per una societat igualitària, paritària, feminista i lliure. Visca les dones! La revolució serà feminista o no serà!